Telefon

929 44 000

Epost

post@mediskinhelse.no

Lokasjon

Rykkinn Senter, 3. etg

Mediskin Helse AS eies og drives av Rita Holmberget. 

Rita er utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier, og har over 10 års erfaring i faget.

Rita tok Bachelor i Sykepleie ved Høgskolen i Oslo 2005 – 2008, og videreutdanning i kosmetisk dermatologi ved Høgskolen i Buskerud og Senzie Akademiet i 2013 – 2014. I tillegg har hun en rekke kurs innen Dermapen, Azzalure/Botox, EndyMed, Revok50, ZO Skin Health, INNO mesoterapi, medisinske peelinger, og mye mer.

Rita har jobbet ved både kirurgisk og medisinsk avdeling ved Bærum sykehus i 5 år, før hun begynte å jobbe som kosmetisk dermatologisk sykepleier i 2013. Hun har i store deler av sin kosmetiske karriere jobbet ved Aleris Majorstuen, hvor hun fortsatt jobber to dager i uken. 

Ved Mediskin Helse behandler hun hudproblemer som akne, aknearr, linjer/rynker, store porer, pigmenteringer, solskadet hud og overdreven svette i armhuler. Hun arbeider også med hudoppstramming og hudforbedring i ansikt og på hals med EndyMed 3DEEP. 

Rita er opptatt av et naturlig og helhetlig resultat, og bruker ofte kombinasjonsbehandlinger for å lage et skreddersydd behandlingsprogram til hver enkelt kunde.

Medisinsk ansvarlig lege er dr. Jackson Tok. Han er kosmetisk lege og gynekolog, og har et godt samarbeid med Rita.

I tillegg til estetiske behandlinger tilbyr Mediskin Helse også massasje, både som behandling og for velvære. Vår dyktige massasjeterapeut Sholeh Memari utfører mange ulike massasjeteknikker, og tilpasser behandlingen etter ønske og behov.

Velkommen til oss!