Telefon

929 44 000

Epost

post@mediskinhelse.no

Lokasjon

Rykkinn Senter, 3. etg

Daglig stimulering av huden med aktive ingredienser er avgjørende for en sunn og god hudhelse. Med våre medisinske kremer kan vi skreddersy et personlig hudprogram tilpasset deg og din hud.

Som kroppen og trening ellers er jevnlig aktivitet viktig for å holde seg i god form, dette gjelder også huden. Med alderen blir huden slapp og utrent, og trenger dermed riktig stimuli for å opprettholde normale funksjoner. Hvis vi holder oss til treningsanalogien kan aktive kremer sammenlignes med ukentlig styrke- og kondisjonstrening, mens en medisinsk behandling, som for eksempel Dermapen eller Endymed, er som en real bootcamp for huden. 

Et medisinsk hudprogram kan forbedre ulike utfordringer i huden:
– Pigmentflekker
– Solskadet og slapp hud
– Akne
– Fet hud og store porer
– Linjer/rynker
– Rødme og ujevn hudtone
– Grov og ujevn hudtekstur
– Tørr og sensitiv hud

Vi anbefaler alltid å forbehandle huden med et medisinsk hudprogram i 4-6 uker før hudbehandlinger i klinikk. Da er huden allerede blitt mer aktivert og kan nyttegjøre seg bedre av behandlingen, samt at den er styrket og man reduserer risiko for eventuelle uønskede bivirkninger.

Mediskin Helse fører kjente medisinske produktserier hvor det er utført kliniske studier på produktene som kan dokumentere den effekten de sier at de skal gi.

Våre merker er ZO Skin Health, Skinbetter Science og MeLine.

I tillegg har vi ColoreScience som er en 100% ren mineral makeup serie som pleier og beskytter huden med spf 30-50.

Ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon, og få råd og veiledning fra din personlige trener for huden!