Telefon

929 44 000

Epost

post@mediskinhelse.no

Lokasjon

Rykkinn Senter, 3. etg

EndyMed 3DEEP er et FDA godkjent, patentert system som leverer radiofrekvens (RF) for effektiv og trygg hudforbedring av ansikt, hals og brystparti. Radiofrekvens har vært brukt i medisinske og estetiske behandlinger i en årrekke, og er regnet som en svært trygg og effektiv behandling, og passer for alle hudtyper og etnisiteter. 


EndyMeds innovative 3DEEP teknologi har seks generatorer og seks elektroder som sørger for at energi leveres dypt i huden, med minimal ubehag og risiko. EndyMed tilbyr ulike behandlinger med radiofrekvens tilpasset kundens ønsker og behov. En kombinasjon av forskjellige behandlinger kan være nødvendig for et optimalt resultat. Energien fra EndyMed varmer opp vannmolekylene i huden og vil gi et umiddelbart resultat, men viktigst er den langsiktige effekten som over tid gir en økt produksjon av kollagen og en synlig hudoppstramming. 


EndyMed brukes for: 

• Redusere rynker og fine linjer 
• Bedre akne og aknearr 
• Gi en strammere hud (ansikt, hals og bryst) 
• Bedre hudens tekstur og porer 
• Behandle strekkmerker og arr 


Intensif – Microneedling med radiofrekvens 

EndyMed Intensif Microneedling er en unik behandling som stimulerer kollagenproduksjon ved hjelp av to ulike teknologier; radiofrekvens og mikronåler. Mikronålene er høykvalitetsnåler av kirurgisk stål som glir lett ned i huden og leverer energi i hele nålens lengde. EndyMed Intensif skiller seg fra annen microneedling på markedet da den ikke forårsaker blødninger eller blåmerker. Behandlingen gir svært god effekt på oppstramming av huden, reduksjon av akne og aknearr, samt forbedring av hudens struktur. 

I tillegg gir Intensiv gode resultater på dypere rynker, strekkmerker og andre hudtilstander som krever kraftigere behandling med mer energi. Det benyttes bedøvelseskrem i forkant av behandlingen slik at det blir minst mulig ubehag. Det er vanlig å kjenne en lett varme og litt prikking i huden. Etter behandlingen vil du være litt rød i alt fra noen timer til et par døgn. De fleste trenger tre til fire behandlinger med ca fire ukers mellomrom. 


FSR – Fraksjonell behandling med EndyMed

EndyMeds fraksjonelle RF-teknologi kombinerer behandling av hudens overflate samtidig som en oppnår en oppvarming av underhuden. Ved å lage en kontrollert skade i overhuden stimuleres hudens evne til å reparere seg selv. Cellene i huden blir mer aktive og produserer mer kollagen. Behandling med FSR gir i tillegg til oppstramming en bedring av hudens overflate og passer godt til å behandle grov hud, solskader, pigmentering, store porer og linjer. Resultatet blir en strammere, jevnere hud med en fin glød. Du får på en bedøvelseskrem i forkant av behandlingen slik at det blir minst mulig ubehag. De fleste kjenner bare en lett varme i huden. Fordi noen av cellene i overhuden blir «skadet» i behandlingen, vil man være litt rød og få en lett skorpedannelse som forsvinner etter ca tre til seks dager. Det er vanlig med en til tre behandlinger med ca fire ukers mellomrom.

EndyBleph er en spesialisert FSR behandling som «åpner» og forynger øyeområdet, ved å stramme opp og forminske folder på øvre øyelokk, strammer opp slapp hud under øyne og jevner ut fine linjer og rynker. Behandlingen er svært populær og gir et naturlig resultat helt uten kirurgi!