Telefon

929 44 000

Epost

post@mediskinhelse.no

Lokasjon

Rykkinn Senter, 3. etg

Mesoterapi er en teknikk hvor man injiserer vitaminer, mineraler, enzymer og lignende stoffer for å få en hudforbedring. For å få effekt krever dette ukentlige behandlinger over 6-8 uker, samt hyppig vedlikehold. Dette kan bli en tidkrevende og dyr affære. 

Meso-needling

Studier viser at levering av disse stoffene med microneedling gir en tettere og jevnere fordeling i riktig hudlag, enn hva man får til med injeksjoner. Microneedling (Dermapen) i seg selv er en kraftig medisinsk hudbehandling som stimulerer kollagen, elastin og hyaluronsyre. Dette i kombinasjon med ulike vitamin-blandinger (meso-needling) vil gi en mye mer effektiv hudforbedring enn mesoterapi alene. 

Mediskin Helse har derfor valgt å hovedsakelig bruke mesoterapi i kombinasjon med microneedling, altså meso-needling, da dette gir best effekt. Her holder det med 3-4 behandlinger hver 4-6 uke, deretter vedlikehold ca hver 3-6 måned ved behov.

MeLine-ID

MeLine-ID er en spesiell mesoterapi blanding for behandling av pigment, hvor man injiserer litt større boluser direkte i pigmentet for best effekt. Dette er en lokal behandling av pigmentflekker, ikke hele ansiktet. 

MeLine-ID kan også med fordel kombineres med microneedling (Dermapen) i samme behandling, men her injiseres altså stoffet direkte i pigmentet først, før man needler over hele ansiktet. 

MeLine-ID kombineres alltid med MeLine hudprogram hjemme og peelinger i klinikk.

Biostimulering

Våre biostimulerende behandlinger, som Revok50 og Sunekos, er en form for mesoterapi, da man bruker injeksjoner for å levere produktet. Forskjellen her er at disse behandlingene inneholder en mye høyere konsentrasjon av stoffer, som aminosyrer og hyaluronsyre, og de blir liggende lenger i huden, enn hva vitamin-blandinger som brukes i vanlige mesoterapibehandlinger gjør. Man får derfor en bedre effekt, og trenger kun 3-4 behandlinger, ca hver 4. uke. 

Les mer om biostimulerende behandlinger her.

Hårtap

Vi har egne mesoterapi-serum for behandling og forebygging av uønsket hårtap hos både kvinner og menn. For best effekt gjøres dette som meso-needling i kombinasjon med Dermapen, men man kan også ha ekstra mesoterapibehandlinger med injeksjoner mellom hver meso-needling behandling for ytterligere effekt.

Les mer om behandling av hårtap her.