Telefon

929 44 000

Epost

post@mediskinhelse.no

Lokasjon

Rykkinn Senter, 3. etg

Kjemisk peeling er en velkjent og mye brukt kosmetisk behandling for å bedre ulike utfordringer i huden. Peelingen fjerner døde hudceller og øvre del av hudlaget, og øker dermed cellefornyelsen og stimulerer huden til å reparere seg selv. Med det kan man behandle både akne, rødme, store porer, linjer/rynker, pigmenteringer, slapp og solskadet hud. 

Medisin Helse har valgt å bruke klinisk dokumenterte medisinske peelinger, som gir gode resultater og lite nedetid. 

Skinbetter Alpharet Peel inneholder melkesyre, glykolsyre og salisylsyre, i tillegg til den unike patenterte Alpharet teknologien, som sluser retinoider dypt ned i huden, med minimal nedetid. Den finnes i styrkene 30% og 50%, og passer til alle hudtyper. Skinbetter Alpharet Peel egner seg til solskadet, tørr, sensitiv, normal, fet og uren hud, og kan med fordel utføres månedlig. For et optimalt resultat anbefales peelingen å kombineres med produkter fra Skinbetter Science.

INNO MCA 35 er en biovitaliserende peel som både eksfolierer øvre hudlag samtidig som den stimulerer dypere ned i huden. Den er en effektiv anti-age peel for de med en litt grovere og solskadet hud, og gir bedring av både pigment, linjer/rynker, hudtekstur og oppstramming. Det anbefales 4 behandlinger med 14 dager mellomrom, og en vedlikeholdsbehandling ca 2 ganger i året. Her vil også en kombinasjon med aktive kremer gi best effekt.

MeLine Peel og Lightening Peel er spesialiserte peelinger som behandler alle typer hyperpigmenteringer i huden, som solflekker/solare lentiginer, melasma og postinflammatorisk hyperpigmentering, som kan oppstå etter akne eller andre traumer i huden. De inneholder retinol og et vell av andre tyrosinasehemmende ingredienser som reduserer og motvirker pigment. Peelingene kombineres med et personlig skreddersydd hudprogram av kremer tilpasset din hud. Ved behandling av hyperpigmentering bruker man gjerne et hudprogram i 3-4 måneder, i kombinasjon med 2-3 peelinger i klinikk en gang per måned. Det er forventet 3-4 dager nedetid med noe rød, sår og tørr hud som kan flasse. Da pigmenteringer har lett for å komme tilbake, anbefales det å fortsette å bruke forebyggende kremer, spesielt om sommeren, sammen med spf 30-50.

ZO 3-step peel er en kraftigere peeling som inneholder en blanding av salisylsyre (17%), TCA (10%) og melkesyre (5%), i tillegg til en retinolkrem (6%) som masseres godt inn. Dette er en reseptbelagt peeling, og man MÅ forbehandle huden med ZO hudprogram i minimum 4-6 uker før en peel. Denne peelingen egner seg for en mer solskadet hud med linjer/rynker, pigmentering, grov og ujevn hudtekstur, akne og porer. Nedetiden er vanligvis på 4-5 dager, med rød, sår og tørr hud som flasser. Unngå sol i 6-8 uker etter en peel, og bruk spf 30-50 hver dag.

Ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon, og få en vurdering og veiledning i hvilken kjemisk peeling og produkter som kan passe best for deg og din hud.