Telefon

929 44 000

Epost

post@mediskinhelse.no

Lokasjon

Rykkinn Senter, 3. etg

Revok50

Revok50 er en intensiv biostimulerende injeksjonsbehandling som igangsetter hudens naturlige prosesser for å redusere tap av volum, spenst, elastisitet og glød. Huden styrkes, fuktes, strammes opp og rynker reduseres.

Revok50 er ikke en filler og produktet blir ikke liggende i huden. Produktet som injiseres er biokompatibelt og inneholder høymolekylær hyaluronsyre og en høy dose med aminosyrer. Etter ca 12 timer vil produktet ha migrert inn i vevet og nedetiden er borte. 

I teorien kan alle områder behandles. Noen områder er mer utsatt for ekstern påvirkning og eldes raskere, Revok50 er derfor meget egnet for å behandle ansikt, hals, bryst og hender.

Det anbefales 3 behandlinger med 1 mnd intervall, og 1-2 vedlikeholdsbehandlinger i året.

 

Sunekos

Sunekos er en biostimulerende injeksjonsbehandling som korrigerer og forebygger aldringstegn. Den er perfekt til å bedre hudkvaliteten rundt øynene, som fine linjer, slapp hud, poser og mørke skygger under øyne. Produktet består av ren hyaluronsyre og aminosyrer som stimulerer hudens produksjon av kollagen og elastin, og dermed gjenoppretter hudens kvalitet og balanse.

Det anbefales 3 behandlinger med 2 ukers mellomrom, og deretter en vedlikeholdsbehandling hver 6 mnd. 

Revok50 og Sunekos kan fint brukes alene, men vi anbefaler ofte å kombinere med andre behandlinger der vi ønsker å stimulere huden til å reparere seg selv, som f.eks Dermapen, Endymed og kjemisk peeling.