Telefon

929 44 000

Epost

post@mediskinhelse.no

Lokasjon

Rykkinn Senter, 3. etg

Massasje kan ha en mengde helsefremmende effekter på kropp og psyke, langt utover de mest kjente som reduksjon av muskelspenninger og relaterte plager. Massasje kan øke leddmobilitet, øke blod- og lymfegjennomstrømning i muskulatur og bindevev og bidra til generell økt fysisk og psykisk avspenning og velvære.

Hos Mediskin Helse tilbyr vi ulike teknikker for behandlende massasje, i tillegg til massasje for velvære. Hvilken type massasje som passer best for deg, og hva du ønsker, kommer fram ved samtale med massasjeterapeut før behandlingen starter. Møt gjerne 10 min før oppsatt time for utfylling av skjema.

Klassisk massasje er en av de mest vanlige massasjetypene, utført med milde bevegelser og middels trykk. Denne typen massasje forbedrer blodsirkulasjonen, reduserer muskelspenninger og lindrer stress og angst.

Idrettsmassasje er en spesifikk type massasje som noen ganger kan være ubehagelig og/eller smertefull. I denne typen massasje utfører vi bevegelser raskere og med dypere trykk sammenlignet med klassisk massasje. De viktigste bruksområdene for denne typen massasje er å løsne forkortede muskler, redusere smerte og betennelse i et skadet område, samt redusere smerte i arrvev og muskelsammentrekninger som følge av trening.

Triggerpunktmassasje fokuserer på små, ømme knuter i musklene kalt triggerpunkter, som kan forårsake smerte andre steder i kroppen. Ved å målrette disse punktene med press og massasje, kan massasjen lindre muskelspenninger og redusere smerte. Det kan være ubehagelig under behandlingen, men kan føre til bedre bevegelighet og velvære etterpå.

Strekking-massasje er en teknikk som kombinerer elementer av massasje og stretching. Den fokuserer på å myke opp musklene ved hjelp av massasjebevegelser, og deretter utføre forsiktige strekk for å øke fleksibiliteten og forbedre muskelens bevegelsesområde.

Massasje mot smerter handler om å løsne stramme muskler, øke blodsirkulasjonen og fremme frigjøringen av endorfiner, som er kroppens naturlige smertelindrende stoffer. Det reduserer smerte, og under en massasjebehandling fokuserer man spesifikt på området som er kilden til smerten

Massasjeverktøy: Terapeut bruker ulike massasjeverktøy avhengig av klientens behov. De fleste av disse verktøyene bidrar til å øke blodsirkulasjonen, akselerere oppvarming og gi en mer behagelig følelse. Noen av disse verktøyene er spesialiserte og brukes spesielt for triggerpunkt-massasje, smertelindring, betennelsesreduksjon, osv.